Adatvédelmi nyilatkozat: Stefánia határidőnapló Google Calendar szinkronizáció

A Vitarex Stúdió Kft. adatvédelmi nyilatkozata a Stefánia határidőnapló szolgáltatáshoz kapcsolódóan

Adatainak védelme fontos számunkra. Jelen adatvédelmi nyilatkozat bemutatja, hogy a Vitarex Stúdió Kft. milyen jellegű adatokat gyűjt Önről a Stefánia határidőnapló Google Calendar szinkronizáció (továbbiakban: Szolgáltatás) használata során, továbbá ismerteti az adatok felhasználási módjait.

A Vitarex Stúdió Kft. termékkínálata magában foglalja többek között hagyományos számítógépen használható és okostelefonon futtatható alkalmazásokat, szoftvereket, weboldalakat. A nyilatkozat szövegében a Termék vagy Alkalmazás megnevezés a Vitarex Stúdió Kft. által készített Stefánia Védőnői Nyilvántartó Rendszerre vonatkozik.

A Szolgáltatás célja

Stefánia határidőnapló Google Calendar szinkronizáció célja, hogy a Termékben lévő határidőnapló szolgáltatásban mentett események, időpontok bekerülhessenek a felhasználó Google fiókjához kapcsolódó naptárba (Google Calendar).

Ki fér hozzá a Google fiókom adataihoz?

A Vitarex Stúdió Kft. a Termékbe épített Határidőnapló szolgáltatás keretében nem gyűjt és nem tárol sem személyes, sem bárminemű adatot. A Szolgáltatás adatcserét kizárólag a Terméket futtató számítógép és a Google szerverei között végez. A Vitarex Stúdió Kft. semmilyen módon nem fér hozzá az Ön Google fiókjához, illetve az abban tárolt adatokhoz.

Miért, és milyen adatok elérésére adok engedélyt az Alkalmazásnak a Szolgáltatás használata során?

A Szolgáltatás a használatához szükséges minimális adatkörre kér Öntől engedélyt. Ezek tételesen a következők.

A Google szolgáltatásaihoz való kapcsolódás miatt szükségesek az alábbi engedélyek:

  • Az Ön e-mail címe
  • Az Ön személyes információi, beleértve azokat, amiket a profilján publikusan elérhetővé tett
  • Autentikáció OpenID Connect segítségével

A naptár szolgáltatással való szinkronizációhoz szükségesek az alábbi engedélyek:

  • Minden, Google Calendar szolgáltatásban Ön által elérhető naptár megtekintése, szerkesztése, megosztása és végleges törlése
  • Bármely naptárban lévő bármely esemény megtekintése és szerkesztése

Az általunk gyűjtött személyes adatok

A Vitarex Stúdió Kft. a Termékbe épített Határidőnapló szolgáltatás keretében nem gyűjt és nem tárol sem személyes, sem bárminemű adatot. A Szolgáltatás adatcserét kizárólag a Terméket futtató számítógép és a Google szerverei között végez.

A személyes adatok biztonsága

A Vitarex Stúdió Kft. kötelességének tekinti az Ön személyes adatainak, valamint az Ön által kezelt személyes és/vagy érzékeny adatok védelmét. Különféle biztonsági technológiák és eljárások alkalmazásával védjük személyes adatait az illetéktelenek általi hozzáféréssel, felhasználással és közzététellel szemben. Így például a Szolgáltatás használata közben a Terméket futtató számítógép és a Google szerverei között kizárólag korszerű titkosítással védett formában zajlik a kommunikáció.

Hogyan használjuk a személyes adatokat

Mivel a Vitarex Stúdió Kft. a Szolgáltatás nyújtása közben nem gyűjt és nem tárol személyes adatokat, így azokat nem is használjuk, és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Adatok rögzítése szoftverekben

A Vitarex Stúdió Kft. által előállított Termékek használatakor Ön rögzíthet harmadik félhez tartozó személyes és/vagy érzékeny adatokat (például, de nem kizárólag: név, lakcím, TAJ-szám, telefonszám). Ilyen esetekben a rögzített adatok a számítógépen vagy az adott mobileszközön védetten tárolódnak. Ezeket az adatokat a Vitarex Stúdió Kft. nem tárolja semmilyen formában, azokat nem adjuk át semmilyen harmadik félnek sem. Ugyanakkor a Vitarex Stúdió Kft. nem vállal felelősséget az eszköz nem rendeltetésszerű használatából eredő adatvesztés esetére (pl. képernyőképek megosztása, fénykép készítése az eszköz kijelzőjéről, eltulajdonított eszköz).

Az adatvédelmi nyilatkozat megváltozása

Vitarex Stúdió Kft. fenntartja magának a jogot, hogy időnként módosíthatja a jelen elérhetőségen olvasható adatvédelmi nyilatkozatot. A megfelelő adatvédelem érdekében minden ügyfelünknek javasoljuk, hogy gyakran látogasson vissza az adatvédelmi nyilatkozat változásainak áttekintése céljából.

Adatvédelmi elérhetőségek

Bármilyen, a Vitarex Stúdió Kft. adatvédelmével kapcsolat kérdés vagy észrevétel esetén szívesen vesszük érdeklődését az adatvédelmi tisztviselőnk elérhetőségén.