Dateo Informatikai Rendszer

Kérjen ajánlatot most!


Magyarországon a család és gyermekjóléti alapellátás rendszerszíntű bevezetése óta elmaradt a szakmaterület rendszerinformatikai szolgáltatásainak, az intézményeket szolgáló-kiszolgáló kialakítása. Cégünk azon dolgozik, hogy a következő költségvetési év elején a gyermekjóléti szolgálatok és járási gyermekjóléti központok számára e hiánypótló komplex informatikai csomagot biztosítsa. További részletekért görgessen lejjebb!

Árajánlat kérés

Az árajánlat kérés semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Bemutatkozik a Vitarex Stúdió Kft. új, család- és gyermekjóléti szolgálatok és központok részére fejlesztett szoftvere, a Dateo!

Gyors, gazdaságos és hatékony dokumentáció

Rendszerünk lehetővé teszi a teljesen elektronikus iktatást és dokumentáció vezetést, a hatályos jogszabályoknak és a legszigorúbb adatvédelmi szabályozásoknak is megfelelő módon.

Idő- és költségmegtakarítás

Nincs szükség papírok kezelésére, másolására, nyomtatására, postázására, azonban igény esetén természetesen hiteles, papír alapú dokumentumok is előállíthatók. A programunk által készített dokumentumok kinézete megfelel a jogszabályi, módszertani követelményeknek!

Innovatív

Folyamatosan fejlődő rendszerünk bármilyen környezetben működik: asztali számítógépen, laptopon, mobil készülékeken, házon belül és kívül is. Egyszerű és felhasználóbarát működésének köszönhetően az elsajátítása gyors, nincs szükség speciális számítógépes ismeretekre.

Egyszerű üzemeltetés

Programunk használatához csak egy böngészőre és internet kapcsolatra van szükség, nem igényel drága infrastruktúra fejlesztést, szerverek beszerzését és üzemeltetését – ezt megoldjuk Ön helyett.

Automatikus postázás

A Dateo használatával nincs többé szükség a levelek kinyomtatására, borítéknyomtatásra, borítékolásra, postára járásra. Automatikus posta szolgáltatásunk – az ezzel járó költségek jelentős csökkentése mellett – ezt mind elintézi Önnek.

Testre szabhatóság

Valamennyi, a rendszerben előállítható dokumentum szerkeszthető sablonokon alapszik, vagyis nem fix formátumúak, hanem a Megrendelő (illetve feljogosított felhasználója) által átalakíthatók.

Adatok továbbítása

Az esetek, családok dokumentációja a megszokott nyomtatott forma mellett elektronikusan is továbbadható, ezzel további időt és pénzt megtakarítva. Az elektronikus továbbítás formája lehet rendszeren belüli, vagy ePapír is.

Szolgáltatások rövid áttekintése

Család- és gyermekjóléti adminisztráció

Szoftverünk támogatja a jelzőrendszer működtetését, valamint az azzal kapcsolatos összes adminisztrációs feladatot, például:

 • Kapcsolatfelvétel
 • Információszolgáltatás (egyszeri ügyintézés)
 • Együttműködési megállapodás megkötése utáni dokumentáció vezetése
 • Hatósági intézkedés kezdeményezése
 • Gyermekvédelmi intézkedések (ideiglenes hatályú elhelyezés, családbafogadás, harmadik személynél történő elhelyezés)

Iktatás

Teljeskörű elektronikus iktatás a hatályos jogszabályoknak megfelelően:

 • Iktatókönyvek kezelése
 • Érkeztetés
 • Bejövő és kimenő dokumentumok iktatása
 • Szignálás
 • Feladatok nyomkövetése

Jelentések és statisztikák elkészítése

KSH statisztika, rendszeres beszámolók, vagy saját lekérdezések? Bármilyen adatigényre van megoldásunk.

Adatvédelem

Szoftverünk fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk a „beépített adatvédelem”-re:

 • Felhasználók beléptetése erős hitelesítéssel, kétfaktoros autentikációval történik
 • Felhasználók csak a hozzájuk rendelkező jogosultságoknak megfelelő műveleteket végezhetnek
 • Minden, a programban végrehajtott művelet megváltoztathatatlan módon naplózásra kerül, és a későbbiekben visszakereshető
 • A program kialakításában és a szolgáltatás nyújtásához igénybe vett alvállalkozók kiválasztásában is maximálisan beépítettük a legjobb gyakorlatokat és a legmodernebb technológiákat, hogy megfeleljen a kor követelményeinek és a vonatkozó jogszabályoknak, különös tekintettel a GDPR és Információs törvény rendelkezéseire

Árajánlat kérés

Felkeltettük érdeklődését? Kattintson ide az árajánlat kéréséhez! Az árajánlat kérés semmilyen kötelezettséggel nem jár!