Egyedi szoftverfejlesztés

tapasztalattal.

Díjmentes konzultációt kérek!

Egyedi szoftverfejlesztés

Az Excel táblák helyett egy testreszabott, integrált ügyviteli rendszer lehet az optimális megoldás. A könyvelési vagy raktári adminisztráció automatizálásával gördülékenyebb lehet a munka. Új vagy már működő platformok összekapcsolásával, komplex vállalatirányítási rendszer alkalmazásával csökken a manuális adminisztráció.

Mobil applikáció fejlesztés

Telefonos applikációval magasabb színvonalon szolgálhatja ki ügyfelei igényeit, informálhatja őket. Személyre szabott felhasználói élményt nyújt, legyen az akár gyors ügyintézés, megrendelés, adatok ellenőrzése. Android és IOS mobilalkalmazások fejlesztésében is otthon vagyunk.

Webfejlesztés

A hatékony honlap eléri a célközönséget, kezelhet webshopot, kapcsolódhat fizetési rendszerekhez. A kész weboldal sikerének szerves része a folyamatos karbantartás és a webmenedzsment is. Szakértő munkatársaink támogatásával Ön a Google keresési lista élére kerül.

Cégünk már több, mint 25 éve fejleszt szoftvereket a hazai piac számára. Sikerünk egyik kulcsa, hogy tapasztalt munkatársaink szaktudásának köszönhetően minden programunk/szoftverünk megbízható, felhasználóbarát és könnyen elsajátítható. Ez pedig csak a megbízóinkkal való szoros együttműködéssel valósítható meg: így tudunk az egyedi igényeknek megfelelő, testreszabott szoftvereket fejleszteni.

Egyedi szoftverfejlesztés

Nincsenek rejtett költségek

Az árajánlat elkészítése előtt alaposan felmérjük a leendő feladatot, ha szükséges, segítünk ügyfelünknek a rendszer részletes kidolgozásában is. Használja ki szakértelmünket a projekt kockázatok minimalizálásához!

Egyedi szoftverfejlesztés

Szakértelmünk

Az elmúlt pár évtizedben lezajlott hihetetlen sebességű technikai fejlődés azt eredményezte, hogy egyszerre, egymás mellett léteznek vadonatúj szabványok és évtizedes technológiák. Microsoft.NET Framework / .NET Core, Java, SQL Server éppolyan ismerős terep, mint az Android, iOS, mesterséges intelligencia vagy a Cloud.

Egyedi szoftvertervezés

Hosszú távra tervezünk

A kölcsönösen sikeres együttműködés partnereinkkel a legfontosabb célunk. Mindig hosszú távra tervezünk, szoftvereink fenntarthatók, továbbfejleszthetők. Termékeinkhez szükség esetén folyamatos végfelhasználói támogatást is tudunk biztosítani.

Egyedi szoftverfejlesztés

Mélytanulás és MI

Tapasztaltak vagyunk a mélytanulás (deep learning) alapú gépi tanulással, annak appokban történő alkalmazásával. Szakértőink mély ismeretekkel rendelkeznek arcfelismerés, testtartás elemzés területén. Jelenleg is dolgozunk egy témával kapcsolatos nemzetközi projektben.

Minőségi rendszertervezés

Minőségpolitika

Fontosnak tartjuk, hogy eredményesen és ügyfélcentrikusan szolgáljuk ki megrendelőinket, ezért az első kapcsolatfelvételtől kezdve a szoftver elkészültéig mindig szem előtt tatjuk a minőséget és a használhatóságot. Felhasználóbarát szoftvereink könnyen elsajátíthatóak. Cégünk MSZ EN ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik.

szoftvertervezés

Módszertan

Hatékonyan és pontosan készülnek szoftvereink. Az egyedi szoftverfejlesztés közben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rugalmasan alkalmazkodunk a változásokhoz. A feladatok előrehaladása így transzparens és követhető.

Egyedi szoftverfejlesztés Technológiák

Munkatársaink ismeretei naprakészek a legújabb technológiák terén. Bizonyos projekteknél azonban a régebbi szoftveres megoldások ismerete szükséges – 25 évnyi tapasztalatunkkal ilyenkor is helyt állunk.

ms sql szerver logo

SQL Server

azure felhőszolgáltatás logo

Azure

teams logo

Java

microsoft logo

Desktop

egyedi szoftverfejlesztés logo8

Firebird

egyedi szoftverfejlesztés logo7

IOS

applikáció készítés logo

Android

egyedi szoftverfejlesztés logo5

Delphi

egyedi szoftverfejlesztés logo4

TensorFlow

egyedi szoftverfejlesztés logo3

WordPress

mobil fejlesztés logo

Xamarin

egyedi szoftverfejlesztés logo1

.NET Core