Egyedi alkalmazások fejlesztése

25+ év tapasztalat

Cégünk már több, mint 25 éve fejleszt szoftvereket a hazai piac számára. Sikerünk egyik kulcsa, hogy tapasztalt munkatársaink szaktudásának köszönhetően minden alkalmazásunk megbízható, felhasználóbarát és könnyen elsajátítható. Ez pedig csak a megbízóinkkal való szoros együttműködéssel valósítható meg: így tudunk az egyedi igényeknek megfelelő, testreszabott szoftvereket fejleszteni.

Egyedi Szoftverfejlesztés

Felhős megoldások, testreszabott webes ügyvitel és gépi tanulás alapú intelligencia is megoldott cégünknél. Az új vagy már működő platformok összekapcsolásával, komplex vállalatirányítási rendszer alkalmazásával csökkentheti a manuális adminisztrációt.

Mobil app fejlesztés

Telefonos applikációval magasabb színvonalon szolgálhatja ki ügyfelei igényeit, informálhatja őket. Személyre szabott felhasználói élményt nyújt, legyen az akár gyors ügyintézés, megrendelés, adatok ellenőrzése. Android és IOS mobilalkalmazások fejlesztésében is otthon vagyunk.

Webfejlesztés

A hatékony honlap eléri a célközönséget, kezelhet webshopot, kapcsolódhat fizetési rendszerekhez. A kész weboldal sikerének szerves része a folyamatos karbantartás és a webmenedzsment is. Szakértő munkatársaink támogatásával Ön a Google keresési lista élére kerül.

REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL

Az árajánlat elkészítése előtt alaposan felmérjük a leendő feladatot, ha szükséges, segítünk ügyfelünknek a rendszer részletes kidolgozásában is. Használja ki szakértelmünket a projekt kockázatok minimalizálásához.

SZAKÉRTELEM

Az elmúlt pár évtizedben lezajlott hihetetlen sebességű technikai fejlődés azt eredményezte, hogy egyszerre, egymás mellett léteznek vadonatúj szabványok és évtizedes technológiák. Microsoft.NET Framework / .NET Core, Java, SQL Server éppolyan ismerős terep, mint az Android, iOS, mesterséges intelligencia vagy a Cloud.

HOSSZÚ TÁVÚ TERVEZÉS

A kölcsönösen sikeres együttműködés partnereinkkel a legfontosabb célunk. Mindig hosszú távra tervezünk, szoftvereink fenntarthatók, továbbfejleszthetők. Termékeinkhez szükség esetén folyamatos végfelhasználói támogatást is tudunk biztosítani.

MÉLYTANULÁS ÉS MI

Tapasztaltak vagyunk a mélytanulás (deep learning) alapú gépi tanulással, annak appokban történő alkalmazásával. Szakértőink mély ismeretekkel rendelkeznek arcfelismerés, testtartás elemzés területén. Jelenleg is dolgozunk egy témával kapcsolatos nemzetközi projektben.

MINŐSÉGPOLITIKA

Fontosnak tartjuk, hogy eredményesen és ügyfélcentrikusan szolgáljuk ki megrendelőinket, ezért az első kapcsolatfelvételtől kezdve legyen az reszponzív weboldal vagy bármilyen egyedi fejlesztés elkészültéig mindig szem előtt tatjuk a minőséget és a használhatóságot. Felhasználóbarát szoftvereink könnyen elsajátíthatóak. 

MÓDSZERTAN

A reszponzív weboldal és egyedi szoftvereink hatékonyan és gyorsan elkészülnek. Az egyedi szoftverfejlesztés közben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rugalmasan alkalmazkodunk a változásokhoz. A feladatok előrehaladása így transzparens és követhető.

Egyedi Szoftverfejlesztési Technológiák

Munkatársaink ismeretei naprakészek a legújabb technológiák terén. Bizonyos projekteknél azonban a régebbi szoftveres megoldások ismerete szükséges 25+ év tapasztalatunkkal ilyenkor is helyt állunk.

Asztali alkalmazás

Klasszikus, asztali alkalmazás készítése Windowsra.

Mobil applikáció

Igényei szerint elkészítjük a kívánt mobil alkalmazást Androidra és iOS platformokra, és fel is tesszük az alkalmazás áruházba. Csak meglévő honlapját szeretné alkalmazássá konvertálni? Megoldjuk! 

Honlapok / Rendszerek

Webes ügyviteli rendszerek és honlapok készítése. Szeretné, ha az alkalmazás bárhonnan és bármilyen platformon könnyen elérhető legyen? Webes alkalmazással megoldjuk Önnek! 

Felhős alkalmazás

Növekedés előtt áll és ügyfélbázisa ugrásszerűen nőni fog? Külföldi ügyfeleknek szolgáltat? Felhős alkalmazást készítünk Önnek, ami Önnel együtt tud nőni. 

Gépi tanulás és MI

Automatizációs lehetőségeket keres? Segítünk rendszereibe bevezetni és üzemeltetni a gépi tanulás alapú intelligenciát. 

TOVÁBBI TERMÉKEINK