Google keresőben az első helyen

Emelkedjen ki az árnyékból és kerüljön a Google kereső élére.

Forgalomnövelés hirdetéssel

Hirdetéssel gyorsan, több ügyfelet szerezhet. Mindezek mellett az ügyfelek az Ön vállalkozására könnyebben rátalálnak, ezáltal nő a cége ismeretsége és nézettségi adatai.

Google első oldalára rangsoroljuk

Költségkímélő módon biztosítjuk, hogy előkelőbb helyen szerepeljen a Google kereső találati listájában. Ezáltal elérjük, hogy elsőként az Ön szolgáltatásai és termékei kerülnek a lista élére.

Nincs weboldala? Nem akadály

A hatékony online hirdetés alapja a weboldal. Ne maradjon le versenytársaitól! Weboldala mobilbarát lesz, így minden eszközön tökéletesen fog megjelenni.

Online megjelenés

Előre definiált költségkerettel gazdálkodhat.

A kattintási aránytól függ: a hirdetési költség akkor jelentkezik, amikor a Google találati listában a látogató az Ön hirdetési linkjére kattint.

A kulcsszavak olyan szavak és kifejezések, amelyeket a Google Ads-kampány beállítása során adhat meg. Olyan kifejezésekről van szó, amelyeket a potenciális ügyfelek – vélhetően – használnak majd, amikor az Önéhez hasonló termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek.

PPC hirdetéseknek is nevezzük az online marketing világában.

SEO megjelenés

A Seo vagy más néven keresőoptimalizálás rövidítése a Search Engine Optimization.

A keresőoptimalizálás célja, hogy honlapja az azt meghatározó kifejezésekre a különböző keresőmotorok találati listáján minél jobb pozícióban jelenjen meg. SEO = Ahhoz, a honlapja a Google, és más keresőmotorok találati listáján minél előrébb jelenjen meg, választhatja a keresőoptimalizálást. Akár 4 hónapon belül. Ez nem fizetett hirdetéseket tartalmaz.

Lényege, hogy weboldalunk a google találati listán a megadott kulcsszavakra minél jobb helyezést érjen el.

Itt nem a hirdetésekről van szó. Mindannyiunk célja az, hogy a weboldalunk anélkül is vonzza a látogatókat, hogy fizessünk érte.

Weboldal készítés

Reszponzív weboldal. Ami röviden azt jelenti, hogy bármelyik eszközről el lehet érni az Ön weboldalát.

Legfőképp mobilbarát, ez azért fontos mert a felhasználók 60%-a mobilról vásárol.

Weboldalát Ön igényei szerint készítjük el.

Google keresők szempontjából is fontos hogy a honlapja reszponzív legyen, mert a keresőmotorok előrébb sorolják az Ön weboldalát. Így minél többen ismerhetik meg az Ön termékét/szolgáltatását. Ezzel növeli a forgalmát.

Forgalomnövelés mobil applikációval

Új értékesítési csatorna nyílik, ami a vállalkozás bevétel növekedését eredményezi. Bárhonnan, bármikor elérik az Ön szolgáltatását és termékét. Ne maradjon le versenytársaitól! Legyen Önnek is applikációja.

Arculattervezés

Nincs weboldala, se logója? Cégünk teljes arculattervezés terén is tapasztalt. Ahhoz, hogy a keresőrobotok minél gyorsabban és akadálymentesebben tudják feltérképezni az elkészített weboldalt elengedhetetlen a releváns tartalomkészítés.

Módszertan

Fontosnak tartjuk, hogy eredményesen és ügyfélcentrikusan szolgáljuk ki megrendelőinket, ezért kivitelezés közben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rugalmasan alkalmazkodunk a változásokhoz. A feladatok előrehaladása így transzparens és követhető.

TOVÁBBI TERMÉKEINK / SZOLGÁLTATÁSAINK