Segítségnyújtás , távsegítség

Elérhetőségünk

Telefonos ügyfélszolgálatunk minden munkanapon, reggel 8 órától délután 16 óráig várja hívását a 06-1 466-7404, vagy a 06-1 466-7132-es telefonszámokon.

Távsegítség letöltése

Figyelem!

Kérjük, hogy a távsegítséget csak előzetes telefonos vagy e-mailes (stefania@vitarex.hu) egyeztetés után használják! Köszönjük.

A távsegítség program letöltéséhez kattintson az alábbi gombra:

Ügyfélszolgálatunk terheltsége

Az alábbi táblázatban látható telefonos ügyfélszolgálatunk általános terheltsége. Amennyiben lehetősége van rá, ajánljuk, hogy a zöld időszakokban keressen minket, így kisebb eséllyel szükséges hosszabb ideig várakozni, amíg munkatársunk fogadni tudja a hívását!

Idősáv/napHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
8-9
9-10
10-11
11-12
12-13
13-14
14-15
15-16

Visszahívás

Kérjen tőlünk visszahívást, és az Ön által megjelölt idősávban keresni fogjuk!

E-mail

Kérdéseit, javaslatait e-mailben is várjuk a stefania@vitarex.hu címre.


Mi az a távsegítség, és mire jó?

A távsegítség egy program, amelynek használatával munkatársunk hozzáfér távoli ügyfelünk gépéhez, és úgy használja mintha előtte ülne. Így kiszállás (és természetesen kiszállási díj) nélkül, azonnal tudjuk orvosolni a felmerülő problémát.

Hogyan kell elindítani?

A letöltés után a böngészőtől függő módon el kell indítani a távsegítség programot. Hogy melyik böngészőben hogyan kell ezt csinálni, annak megtekintéséhez válassza ki az Ön által használt böngészőt:

A letöltésre való kattintás után az ablak alján megjelenő szürke sávban a TeamViewerQS.exe-re kell kattintani a futtatáshoz.

Chrome távsegítség indítása képernyőkép

A letöltésre való kattintás után felugró ablakban először Fájl mentése gombra kell kattintani a fájl mentéséhez.

Firefox távsegítség indítása képernyőkép

Amikor elkészült a letöltés, a képernyő jobb felső részén lévő kék, lefelé mutató nyílra kell kattintani, és a lista tetején a TeamViewerQS.exe-re kell klikkelni a távsegítség futtatásához.

Firefox távsegítség indítása képernyőkép

A letöltésre való kattintás után az ablak alján megjelenő fehér sávban a Futtatás-ra kell kattintani a távsegítség futtatásához.

Internet Explorer távsegítség indítása képernyőkép

A letöltésre való kattintás után az ablak alján megjelenő szürke sávban a Futtatás-ra kell kattintani a távsegítség futtatásához.

Edge távsegítség indítása képernyőkép

Bármelyik böngészőt is használja, ha szeretné újra megjeleníteni a legutóbbi letöltéseket, akkor nyomja meg a Ctrl + J billentyűkombinációt!

A Windows beállításaitól függően a távsegítség program futását engedélyezni kell. A program futtatásához nem szükségesek rendszergazdai jogok, de a felmerülő problémák megoldásához időnként igen.

Folyamatosan látják, hogy mit csinálok a gépemmel?

A kapcsolatot csak az Ügyfél kezdeményezheti, a program elindításával és a biztonsági kód bediktálásával. A program bezárásával egyidejűleg a csatlakozás is megszűnik, tehát onnantól kezdve csak akkor tudunk újra hozzáférni a gépéhez, ha Ügyfelünk újból engedélyezi a kapcsolódást.

Ha átmegy az interneten a képernyőm tartalma, azt más is láthatja?

A távsegítség titkosított csatornán zajlik, se a tartalmához, se az Ügyfelünk adataihoz nem férhet hozzá harmadik személy.

Információk rendszergazdáknak, üzemeltetőknek

Kérjük, hogy olvassa át a Stefánia rendszergazdáknak készült kézikönyvünket.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére telefonszámunkon.