Stefánia Iskolaorvosoknak

Stefánia - Iskolaorvosoknak

EESZT adatszolgáltatás

A Stefánia EESZT által akkreditált iskolaegészségügyi szoftver. Nem csak a jogszabályban meghatározott minimális adatszolgáltatási kötelezettséget teljesíti, hanem hozzáférést biztosít a gondozottak kórtörténetéhez (Eseménykatalógus), a kiadott e-receptekhez, stb. Az EESZT adatszolgáltatás teljesen automatikusan működik a Stefániában, nem jelent extra adminisztrációs kényszert!

 eBeutaló

Készíthető papír alapú, vagy elektronikus beutaló, utóbbi természetesen az EESZT-be kerül rögzítésre.

Eseti ellátás

A gondozottakhoz rögzíthetők eseti ellátás események, amelyekről igazolást (nyomtatványt) lehet készíteni, valamint automatikusan bekerülnek az EESZT térbe is.

Betegforgalmi napló

A programban rögzített ellátásokról a Stefánia automatikusan vezeti a betegforgalmi naplót, ami így további dokumentációs terhet nem jelent.

Testnevelési csoportbesorolás

A gondozottakhoz egyszerűen rögzíthető testnevelési csoportbesorolás, amelyről lista is készíthető.

Egyszeri adatbevitel, többszöri megjelenés a törzslapokon

A dokumentációban rendre ismétlődő adatokat elegendő egyszer beírni a számítógépbe, ami alapján a gép számtalan törzslapot, kiegészítő nyomtatványt, jelentést tud elkészíteni. Nincs többé több órás dokumentáció, nem kell munka után is bent maradni.

Vizsgálati eredmények kitöltése egy gombnyomásra

Iskolai vizsgálat, előzetes vagy időszakos szakmai alkalmassági vizsgálat kitöltése és kinyomtatása néhány kattintással, automatikus percentil számítás, pozitív és negatív státuszoknál előre elkészített sablonszövegek használata rendkívüli mértékben felgyorsítja a napi munkát. És ez még csak a jéghegy csúcsa!

Jelentések elkészítése egy gombnyomásra

Iskolai jelentések, egyéb kimutatások (például szakorvosi vizsgálatra beutaltak listája, gondozott kórtörténet) elkészítése gyerekjáték. A jelentésekben lévő ellenőrző felülettel pillanatok alatt ellenőrizhető a kiszámolt adatok helyessége, a korábban készített jelentések bármikor újra megnyithatóak.

Csoportos adatrögzítés, módosítás

Egyszerre több személynél elvégzett feladatoknál nincs szükség egyenkénti dokumentációra – különösen fontos funkció ez az iskolákban, például kampányoltás dokumentációjának rögzítésekor.

Minimális számítástechnikai ismereteket igényel

A program használatához nem kell informatikusnak lenni – aki elboldogul egy szövegszerkesztővel, vagy e-mailezik, az a Stefániát is könnyedén fogja tudni használni. A program fejlesztése során különösen magas prioritást élvez a különféle funkciók felhasználóbarát kialakítása, egyszerű érthetősége.

A megszokott nyomtatványok megtalálhatóak a programban

A program elsajátítását, és a későbbi dokumentációt is nagyban megkönnyíti, hogy a képernyőn ugyanazok a megszokott dokumentumok is megjeleníthetőek, amikkel papír alapon már korábban találkozott mindenki. Iskolások törzslapja, Munkavállalók egészségügyi törzslapja, 16 éves záróvizsgálat – minden a megszokott formában, bármikor kinyomtathatóan.

Teljesen papírmentes dokumentáció

A Stefánia nem csak a hivatalos iskolaorvosi dokumentáció vezetésére alkalmas, hanem egy szkenner, vagy multifunkciós nyomtató segítségével a gondozott által hozott leleteket, zárójelentéseket, bármilyen egyéb dokumentumot lehetőség van a számítógépen tárolni, a gondozotthoz csatolva. Nincs több fénymásolás, papír és tinta pazarlás, nem kell a szekrényben kiegészítő dokumentációkat tárolni a számítógép mellett. Az EESZT-ben rögzített egészségügyi dokumentumok is bármikor megtekinthetők, nincs szükség azok papír alapú bekérésére.

TOVÁBBI TERMÉKEINK / SZOLGÁLTATÁSAINK

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer