Stefánia okostelefonon

Mire jó a Stefánia okostelefonos alkalmazás?

Android rendszerekre készített ingyenes applikációnk mobilissá teszi használóját, és látogatáskor felvezetett adatait folyamatosan szinkronizálja az asztali géppel. Az adatcseréhez wi-fi kapcsolatra van szükség, így a szinkronizálás nem jár adatátviteli költséggel.

A telefonon/táblagépen futó Stefánia app adatcserét végez a számítógépen lévő Stefánia programmal. Első alkalommal áttölti a telefonra az összes gondozott adatot, ezután minden egyes szinkronizáció (adatcsere) alkalmával:

  • a telefon elküldi a számítógépnek a telefonon újonnan felvitt adatokat,
  • valamint a számítógép is elküldi a telefonnak az esetlegesen a gépen újonnan rögzített adatokat.
Jelenleg a látogatásokat lehet kezelni az appban, de a telefonon rögzíthető, megnézhető adatok körét a visszajelzések alapján folyamatosan bővítjük.

Hogyan lehet hozzájutni?

qr code

Telepítése egyszerű: okostelefonra vagy táblagépre a Google Play Áruházból letölthető, számítógépen pedig a Stefánia program Szolgáltatások – Mobil kapcsolat telepítése menüpontban aktiválható. Az egész művelet wi-fi kapcsolaton keresztül folyik és nem vesz igénybe pár percnél többet

Az okostelefon és a számítógép közötti adatcseréhez WiFi kapcsolatra van szükség. Az adatok szinkronizálása így nem jár adatátviteli költséggel.

Get it on Google Play

Biztonságban vannak az adataim?

Igen. Az adatok biztonságát az Android beépített szolgáltatásai szavatolják, amiket a felhasználó további beállításokkal finomíthat. Ezeket a felhasználói kézikönyvben ismertetjük bővebben.

Ajánlott mobil eszköz paraméterek

  • Android operációs rendszer verzió: 4.0 vagy újabb
  • Kijelző méret: 4” vagy nagyobb
  • Memória: 1 GB vagy több
  • Processzor: 1 GHz vagy gyorsabb
  • Hálózati kapcsolatok: WIFI képesség szükséges

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer