Stefánia Üzemeltetésnek

Stefánia - Üzemeltetésnek

Gépigény

A Stefánia gépigényét igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani, ugyanakkor folyamatosan fejlesztjük, korszerű funkciókkal is ellátjuk a programot.

Régi gépek támogatása

A Stefánia minimális hardver és szoftver igénye az alábbiak szerint alakul:

 • Core i3-330M vagy hasonló CPU
 • 4 GB RAM
 • 10 GB szabad lemezterület
 • 1366×768 képernyő felbontás
 • Windows 8.1
 • Bekapcsolt Windows Update (a frissítések folyamatos telepítése minden Windows verziónál követelmény)

Ennél régebbi, vagy gyengébb hardveren a Stefánia használata nem támogatott, de elképzelhető, hogy működik. Természetesen a megfelelő felhasználói élmény érdekében azt javasoljuk, hogy amennyiben lehetőség van rá, érdemes egy korszerű gépet beszerezni a program futtatásához.

Új gépek támogatása

Windows 11, 64 bit? Természetesen nem probléma! A Stefánia kiválóan működik a legkorszerűbb asztali Windows verziókon is.

Okostelefonos kiegészítő

Az okostelefonon és táblagépen használható kiegészítő alkalmazásunk jelenleg Androidos készülékeken érhető el, minimum 2.3-as Android szükséges a használatához. A számítógép és a mobil eszköz között adatok szinkronizálása Wi-Fi kapcsolaton keresztül történik, tehát a kiegészítő használatához a tanácsadóban vezetéknélküli kapcsolat megléte szükséges.

Hálózat

Több számítógép van a tanácsadóban, vagy hálózatban vannak a telephelyek? A Stefániával ezt a lehetőséget is ki lehet használni. A szerverként használt gép lehet egyszerre kliens is (tehát lehet rajta dolgozni), de dedikált szerver (pl. VPS) is használható erre a célra, ha van megfelelően kiépített infrastruktúra. Domain környezet sem akadály, a felhasználók azonosítása történhet AD ellenében is, de természetesen a hiánya sem jelent problémát.

 

Biztonsági mentés

A programhoz mellékelt „Adatok mentése” segédprogram teljes körű biztonsági mentést tud készíteni a programban tárolt adatokról, ami alapján a program mentéskori állapota 100%-ban visszaállítható. A mentés készülhet:

  • helyi meghajtóra (pl. felhőbe szinkronizáláshoz)
  • pendrive-ra
  • hálózati meghajtóra

A mentés a Windows Feladatütemezővel tetszőlegesen ütemezhető, paraméterezhető. Minden biztonsági mentés 256 bites titkosítással rendelkezik, így illetéktelenek nem tudják azt megnyitni, visszaállítani.

 Figyelem!

A Windows XP és a Windows Vista hivatalos támogatását 2017. október 1-jével, a Windows 7 SP1 támogatását pedig 2022. február 1-jével megszüntettük! Ezután a Stefánia támogatott használatához minimum Windows 8.1 operációs rendszer szükséges.

 Hasznos linkek meglévő felhasználóinknak

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer