Védőnő.Email – biztonságos levelezés

Védőnő.Email logó Bevezető akció!

Biztonságos és jogszabálynak megfelelő levelezés, modern kommunikációs lehetőségek kedvező áron!


A 2020. február 29-ig beérkezett, éves díjfizetésű megrendelések esetén 2 havi díjat elengedünk az első év díjából, vagyis 12 helyett 10 havi díjat kell csak megfizetnie!

Árajánlat kérés

A Stefánia Védőnői Nyilvántartó Rendszer több, mint másfél évtizedes forgalmazása során azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb védőnői szolgálat minimális informatikai támogatással működik. A kezdetektől támogatást nyújtunk felhasználóink számára a program működésén túlmutató kérdésekben is, például ingyenes szaktanácsadással.

Az informatikai háttér hiánya miatt sok helyen használnak ingyenes levelező szolgáltatásokat (Gmail, Freemail, Citromail, stb.) a minősített személyes adatokat is tartalmazó hivatalos levelezésben, melyek a tartalom elemzéséből, feldolgozásából, kapcsolódó reklámokból tartják fent magukat. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ezek a cégek hozzáférnek a levelezés teljes tartalmához, a személyes és érzékeny (egészségügyi) adatokat is beleértve.

Emiatt az ingyenes levelező szolgáltatások használata véleményünk szerint nem felel meg sem a GDPR, sem az Info törvény személyes adatok kezeléséről szóló rendelkezéseinek.

Tájékoztató letöltése (PDF)

Biztonságos levelezés és kommunikáció a Védőnő.Email szolgáltatással

A Védőnő.Email szolgáltatásunk rengeteg kommunikációs lehetőséget ad a kezébe, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő működés mellett, természetesen magyar nyelven.

Biztonságos, jogszabály követő levelezés

Adatvédelmi jogszabályoknak megfelelő elektronikus levelezés, naptárkezelés 50 GB méretű postaládával, asztali számítógépeken és okostelefonon is.

Biztonságos felhős tárhely

Felhős fájltárolás, ellenőrzött megosztás, fájlok szinkronizálása több számítógép és okostelefon között 1 TB méretű személyes tárhellyel. Használható akár katalógus dokumentumainak, biztonsági mentések tárolására, hozom-viszem adatok megosztására is.

Fejlett kommunikációs képességek

Csoportmunka és kommunikáció támogatása több felhasználó együttes munkájának segítésére:

  • Dokumentumok megosztása és közös szerkesztése az 1 TB méretű biztonságos tárhelyen
  • Online találkozók, titkosított hang- és videóhívások bonyolítása, szöveges csevegőüzenetek váltása. Bizalmas információk cseréje védőnők között, továbbképzések lebonyolítása költséghatékonyan és biztonságosan.
  • A védőnők akár egymást is segíthetik a képernyő megosztás használatával, akár szakmai esetkonferenciák tartásával.

A védőnőknek is járnak a nagyvállalati szintű biztonsági funkciók

Elhoztuk az eddig csak nagyvállalatok által elérhető szolgáltatásokat, biztonsági fejlesztéseket a védőnőknek is:

  • Levelezés védelme spam, malware, phishing, egyéb ismert és ismeretlen támadások ellen
  • Megfelel a vonatkozó nemzetközi biztonsági szabványoknak, jogi előírásoknak
  • Beállítható a banki rendszerekből már ismert SMS kódos, vagy okostelefonos beléptetés
  • A szolgáltatás biztonságáról a Microsoft több ezer biztonsági mérnökének közös munkája gondoskodik
  • A legfrissebb szolgáltatások és biztonsági fejlesztések mindig elérhetőek

Alkalmazások

Az Office alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) böngészős és okostelefonos változatai legálisan használhatók a dokumentumok és levelek kezeléséhez és szerkesztéséhez.

Támogatás

A Stefániával már megismert folyamatos terméktámogatást nyújtjuk ehhez a szolgáltatáshoz is. Magyar nyelvű dokumentáció segíti partnereinket a szolgáltatás használatának elsajátításában, melyet a védőnői szakmára kidolgozott oktató videókkal egészítünk ki.

E-mail címek

A levelezéshez minden előfizető településnek díjmentesen biztosítunk egy településnév.vedono.email formátumú domént. Tehát egy példa e-mail cím nézhet ki így is: kovacs.judit@telepulesnev.vedono.email.

Igény esetén saját domén (pl. településnév.hu) is használható a szolgáltatásban, ilyenkor az e-mail cím valami hasonló lesz: kovacs.judit@telepulesnev.hu.

Díjfizetés

A nálunk megszokott módon, átutalással rendezheti a szolgáltatás díját, nem szükséges kártyaadatainak megadása.