Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy a weboldal megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. Weboldalunk megnyitása az Ön részéről az alábbi nyilatkozatunkban foglaltak elfogadásának minősül.

Szerzői jogok

A weboldalon szereplő nevek, grafikák, képek, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. Weboldalunk tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata – így különösen annak tárolása, másolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása – kizárólag előzetes írásbeli hozzájárulásunkkal történhet.

Védjegyek

A honlapon szereplő logók, ábrák, megjelölések, márkanevek védjegyoltalom alatt állnak, azok Cégünk tulajdonát képezik. A weboldalon elhelyezett logók, ábrák, márkanevek letöltése, bármilyen célú felhasználása, rögzítése, másolása, terjesztése, átruházása kizárólag Cégünk előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet. A szerzői jogi védelem és a védjegyoltalom megsértése esetén Cégünk a jogsértővel szemben a szerzői jog- és védjegybitorlás miatt a törvényben biztosított oltalmi eszközök igénybevételére jogosult.

Információk

A weboldalon közzétett információk, adatok, árak tájékoztató jellegűek, amelyek folyamatosan változnak/változhatnak, az oldal készítője és üzemeltetője sem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

Az internet biztonsága

Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet. Javasoljuk, hogy weboldalunkról bármely dokumentum, információ letöltését megelőzően gondoskodjon megfelelő vírus elleni védekezés kialakításáról. Az oldal készítője és üzemeltetője az internetről letöltött anyagokból eredő vírus fertőzésért, illetve az ez által okozott károkért felelősséget nem vállal.

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer