Bemutatjuk a

Tartás Pajtás eszközt

A Tartás Pajtás gerincferdülés vizsgáló eszközt a Vitarex Stúdió készítette partnerei közreműködésével az IML4E nemzetközi projekt esettanulmányaként.

A Tartás Pajtás a Vitarex által speciálisan az iskolai védőnői gerincszűrés segítése céljából készült, részben 3D nyomtatási technológiával előállított segédeszköz. Az eszköz és annak programja úgy lett kialakítva, hogy a felhasználása ne legyen bonyolultabb, mint egy mai mobiltelefoné, így az azzal végzett mérések olyan egyszerűen vehetőek fel, ahogy a mobiltelefonunk segítségével egy dokumentumot beszkennelünk.

A vizsgálat menete az eszközzel egyszerűen kivitelezhető. Miután a diák megállt az eszköz előtt, az eszköz mesterséges intelligencia segítségével elemzi a testtartást úgy, hogy meghatározza a tanuló kulcspontjainak (pl. vállak, csípő) helyzetét, majd pedig a kulcspontok helyzete és a tanuló körvonalainak felhasználásával elemzi a testtartást. Ennek az eredménye megjelenik a Tartás Pajtás képernyőjén, és a védőnő véleményezheti azt.

További információk

Frissítési napló

Tartás Pajtás v1.1.1

  • A HTTP kérések timeout-ja jelentősen meg lett növelve, így kisebb internetsebesség esetén is helyesen működik a program (az adatbeküldés). Ez azt is jelenti, hogy ha a program internet nélkül fut, az egyes főbb lépések lassabbak lehetnek (kb. 2 perc várakozási idő lehet 1 perc helyett).
  • Sikeres adat mentés és/vagy beküldés esetén visszajelzésként felugrik egy modális ablak és csak annak a bezárása után kezdődik a következő mérés
  • Az „Egyéb lehetőségek” oldalon az egyértelműség kedvéért módosítottuk a gombok szövegeit és elrendezését.

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer