Cégismertető

Vitarex – egyedi szoftverek komplex igények szerint

Cégünk már több, mint 30 éve fejleszt szoftvereket a hazai piac számára. Sikerünk egyik kulcsa, hogy tapasztalt munkatársaink szaktudásának köszönhetően minden programunk megbízható, felhasználóbarát és könnyen elsajátítható. Ez pedig csak a megbízóinkkal való szoros együttműködéssel valósítható meg: így tudunk az egyedi igényeknek megfelelő, testreszabott szoftvereket fejleszteni.

Egészségügyi programoktól, Android-alapú okostelefon applikációkon át komplex irodai rendszerekig

 • Stefánia program: a védőnők számára és védőnőkkel együttműködve készült és fejlődik folyamatosan tovább. A gyors és egyszerű adatrögzítéshez biztonságos támogatást nyújt a képernyőn megjelenő ismert nyomtatvány. A felhasználóbarát szoftver további előnye, hogy jelentős időmegtakarítást eredményez a jelentések, listák elkészítésében. A számítógéppel végzett munkában kevésbé gyakorlott partnereink számára ECDL tanfolyamot szerveztünk, így oszlatva el a számítógéppel szembeni ellenérzéseket, és készítve fel őket a hatékony munkavégzésre.
 • EESZT akkreditált Foglalkozás egészségügyi program az adminisztrációs terhek csökkentését támogatja azáltal, hogy segítségével jelentős időmegtakarítással készíthetőek el jelentések, kartonok, beutalók, alkalmassági vélemények
 • IktatóNET program Felhasználóbarát iktató rendszerünk könnyen elsajátítható, amelyben az egyszerűsített sorszámos-alszámos iktatás valamint érkeztetett vagy továbbított iratok iktatása könnyen kezelhető. Bővebben itt tájékozódhat iktató programunkról: Iktató program
 • Kintlévőség-kezelő program: Nagy mennyiségű számlával dolgozó cégeknek fejlesztettük ki az automatikus cash-flow kimutatást elvégző kintlevőség-kezelő programunkat. A szoftver segítségével csökkenthető a manuális adatbevitel és átláthatóbbá válik a kintlevőségek kezelése.
 • Egyedi szoftverfejlesztés: Hatékonyan és pontosan készülnek szoftvereink. Az egyedi szoftverfejlesztés közben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rugalmasan alkalmazkodunk a változásokhoz. A feladatok előrehaladása így transzparens és követhető.
 • Nyilvántartó rendszerek önkormányzatok és nagyvállalatok számára: a testre szabott rendszerekbe nemcsak a törvényi jogszabályokat, illetve a cég működési elveit integráljuk, hanem a technikai bevezetést és a rendszer betanítását is elvégezzük.
 • Átfogó ügyviteli rendszerek: Nagyvállalatok és induló kisvállalkozások számára egyaránt tervezünk komplett ügyviteli rendszereket, melyek a szerződésnyilvántartástól az iktatásig, a cash-flowtól a pénzforgalmi kimutatásig teljes körűen lefedik megrendelőink igényeit.
 • Banki rendszerek fejlesztése: a felhasználók igényeinek megfelelően és speciális technológiai megfontolások alapján már több bank számára terveztünk és fejlesztettünk átfogó ügyviteli rendszert.

Minőségpolitika

A program, ami minket működtet

A sikeres fejlesztéshez a mi csapatunknak is folyamatosan fejlődnie kell. Ehhez viszont stabilitásra van szükség, ami a követező alapelveinkben testesül meg:
 • Alkalmazkodunk. A mi szakmánkban különösen fontos, hogy lépést tartsunk a folyamatosan változó világgal.
 • Tanulunk. Minden ügyféllel, minden megoldandó feladattal.
 • Javítjuk a hibáinkat. A világon nem létezik tökéletes program. De minden javítható.
 • Specializálódunk. Az MSZ EN ISO 9001: 2015 minőségirányítási rendszerek mellett köteleztük el magunkat.
 • Emlékszünk, honnan indultunk. A tulajdonosok a mai napig éppúgy részt vesznek a mindennapi munkában, mint húsz évvel ezelőtt.
 • Szeretjük, amit csinálunk. Megtanultuk, hogy jó munka csak pozitív légkörben születhet.