Társasházkezelő alkalmazás

Társasházkezelő alkalmazás fejlesztése

A VITAREX STÚDIÓ Szolgáltató Kft. 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00372 azonosító számon pályázatot nyújtott be. Az „Integrált társasházkezelő alkalmazás fejlesztése” című projektünket 2021 márciusától kezdjük meg a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból biztosított KKV START INNOVÁCIÓ (2020-1.1.1-KKV START) konstrukció keretében.

A társasházkezelő vállalkozások részéről jelentős igény mutatkozik olyan hatékonyságnövelő megoldások használatára, melyek egyben képesek kezelni az alap adatokat, a dokumentumokat, a könyvelést és az operatív feladatok végrehajtását. Emellett egyre inkább nő az igény az olyan, telephelytől függetlenül, tetszőleges eszközön működő megoldásokra, amelyekhez a társasházak lakói is hozzáférnek. A jelenleg elérhető szolgáltatások csak részterületekre nyújtanak megoldást, komplex módon nem képesek megfelelni ezen elvárásoknak.

Célunk egy olyan integrált felhő alapú szoftverre épülő szolgáltatás létrehozása, amely képes ellátni a társasházak kezelése során leggyakrabban előforduló feladatok szoftveres támogatását. Az általunk tervezett szoftver előnyei:
integráltan tartalmazza a funkciókat, könnyen kezelhető, hely- és eszközfüggetlen, a lakók is elérik, mindemellett lehetőséget ad több ország piacán történő megjelenésre.

A projekt eredménye egy integráltan működő, felhős szoftver az elvárt funkciókkal (könyvelés, feladatkövetés, dokumentumkezelés, lakói funkciók), megfelelően dokumentálva, továbbá az erre épülő szolgáltatás
(online előfizetési lehetőséggel, kiképzett support személyzettel, a folyamatos továbbfejlesztést biztosító fejlesztőgárdával). A kialakítandó szolgáltatás megcélzott piaca a közép-európai régió, azon belül is első üzleti évben Magyarország, a második üzleti évtől Lengyelország, Csehország és Szlovákia.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól igényelt támogatás összege 19 738 727 Ft, a fejlesztés összköltsége 32 897 878 Ft. A konstrukció keretében a projekt várhatóan 2022. február 28-án zárul.

Amennyiben ezen megoldások érdeklik Önt, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bővebb információkat tudhat meg a társasházkezelő szoftver iránt, ha ide kattint

Képek az alkalmazásról

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer