Innovatív Védőnő pályázat

2019.07.06. 0 megjegyzés

Innovatív Védőnő Pályázat

A Vitarex Stúdió Kft. pályázatot hirdet meg Innovatív védőnő - Szakmai esettanulmányok a védőnői számítógépes gyakorlatban címmel. A pályázattal kapcsolatos információk ezen a weboldalon kerülnek kihirdetésre.

Az Innovatív védőnő - Szakmai esettanulmányok a védőnői számítógépes gyakorlatban című pályázat elbírálása 2019. 12. 13. dátummal megtörtént. A 6 tagú szakmai zsűri különdíj kiadásáról döntött. A nyertest e-mailben értesítjük.

A Vitarex Stúdió Kft. Egészségügyi gondozás és prevenció (BSc) képzésben, védőnő szakon résztvevő, III. és IV. éves hallgatók számára 2020. január 15-én új pályázatot ír ki. Részletes információk hamarosan!

A pályázat célja

A pályázat kiírójának célja, hogy összegyűjtse és elemezze a védőnői tevékenység ellátása során szerzett egyedi tapasztalatokat és a szakmai szempontból kiemelkedőnek minősülő esettanulmányokat, illetve azokat gyakorlati képzés keretében megismertesse a felsőoktatásban résztvevő védőnő hallgatókkal.

A kiíró szándéka az egészségtudományi karok védőnő szakos hallgatóinak történő segítségnyújtás, melynek keretében bemutatható a szakmai kihívások kreatív kezelése a számítógépes programok és rendszerek megfelelő alkalmazásával.

A pályázat témája

A pályázat során olyan pályázatokat vár a kiíró, melyben:

  • a pályázó saját tapasztalatát megosztva szakmai kihívását ismerteti,
  • melyben szakmai tudását eredményesen ötvözte számítógépes ismereteivel, és
  • kihasználta a rendelkezésére álló informatikai rendszer lehetőségeit.

Részletek a pályázati kiírásban olvashatók!

Letölthető dokumentumok

Jelentkezés

A jelentkezés részletes feltételeiről a pályázati kiírás rendelkezik. A pályaműveket a kiírásnak megfelelően, az eset.tanulmany@vitarex.hu címre kell beküldeni.

Szeretnéd megosztani a gondolataidat?

Az e-mail címed nem lesz publikus. A kötelező mezők *-al vannak jelölve.

− one = five