Egyedi megrendelés bemutatása: TheODDUS.com weboldal

2024.01.18. 0 megjegyzés

Az animációk készítésével foglalkozó TheODD részére készítettük el az új nemzetközi weboldalukat: https://theoddus.com. A korábbi oldaluk is WordPressel készült, de a működése lassú volt a sok videó miatt, és időnként a globális elérés sem volt biztosított. Mi hiszünk abban, hogy a WordPress egy jó eszköz, csak érteni kell a használatához. 🙂

A weboldal jellegét tekintve egy egyszerű bemutatkozó oldal, ahol a stúdió munkáit kell bemutatni. A sok videó miatt viszont extra erőfeszítéseket kellett tennünk, hogy ne egy lassú oldal készüljön el végül. A videós tartalmaknál első sorban mindenhol csak egy képet jelenítettünk meg, és csak a képre kattintva jelent meg és indult el az adott videó.

A videókhoz tartozó bélegyképeket a Vimeo API felületén keresztül kérdeztük le, hogy az ügyfélnek még ezzel se kelljen bajlódnia.

Nem akartunk kompromisszumokat kötni az elképzelt kinézetet és működést illetően. A végeredmény egy gyorsan betöltő, könnyen átlátható oldal lett ami méltón reprezentálja az ügyfél korábbi munkáit. Nagyon szerettünk ezen a projekten dolgozni és közben még az ügyfelünket is sikerült jobban megismernünk.


Portfólió bemutató (kattintásra nézhető videókkal):Szeretnéd megosztani a gondolataidat?

Az e-mail címed nem lesz publikus. A kötelező mezők *-al vannak jelölve.

forty two − thirty seven =