Tedd hatékonyabbá vállalkozásod működését!

Kulcsrakész szoftver megoldások, 25 éve.

Kezdd velünk új szoftverprojekted!

Érdekel →

Web, felhő, mobil

Rutinszerűen építünk
profi webes ügyviteli rendszereket. Szeretnéd, ha az alkalmazás
bárhonnan és bármilyen platformon könnyen elérhető legyen? Rengeteg ügyfeled van, felhős megoldás kell?

Megoldjuk →

Frissítés, üzemeltetés

Biztonsági aggályaid vannak, GDPR, NIS2 megfelelőség a cél? Régi oldalad nehezen olvasható mobilon? Meglévő rendszereidet karbantartjuk, biztonsági frissítésekkel látjuk el, továbbfejlesztjük, modernizáljuk.

Érdekel→

AI, gépi látás

Az AI technológiák ügyfeleidet elégedettebbé, folyamataidat gyorsabbá és vállalkozásodat eredményesebbé tehetik. Éppen ezért itt az ideje, hogy az AI megoldásokat integrálj a vállalkozásodba!

Megnézem→

Legfrissebb híreink

Boldog Védőnők napját!

👏Ma van a VÉDŐNŐK NAPJA! 🤰👨‍👩‍👧‍👦💖 Köszönjük áldozatos munkátokat! 💐
Olvass tovább →

Budapest MLOps júniusi kiadás

A tegnapi napon lezajlott a Budapest MLOps legutóbbi meetupja, ami a Data+ML Community Meetup ernyője alatt külön teremben zajlott. A community meetup szervezőinek ezúton is köszönjük a színvonalas szervezést és nívós helyszínt! 👏 A meetupon két előadás volt, először Jürgen Großmann beszélt az MLOps-on belüli tesztelés kihívásairól, majd Johan Himberg arról tartott előadást, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie azoknak a csapatoknak, akik LLM rendszereket terveznek és hoznak létre. Köszönjük az érdekes előadásokat!
Olvass tovább →

Díjjal jutalmazták publikációnkat az eTELEMED konferencián

Büszkén újságolhatjuk, hogy az eTELEMED 2024-es, barcelonai konferenciára beküldött cikkünket legjobb tudományos cikk díjjal jutalmazták! Cikkünk a Tartás Pajtás által érintett esettanulmányra fókuszált, és bemutattuk (a Spicetech Gmbh-val együttműködésben), hogy a Valicy nevű, black-box modell validációs eszköz segítségével hogyan vizsgáltuk meg az gépi tanulási megoldás hiányosságait. A cikk ingyen letölthető innen: A Case Study for Scoliosis: How MLOps Can Help Reduce AI Challenges in Health Care?
Olvass tovább →

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer