Mentor

program

Mivel foglalkozunk?

A Vitarex Stúdió Kft. 1996-ban alakult, fő tevékenysége szoftverfejlesztés és értékesítés különféle piaci szegmensek számára, ahol az informatikai eszköztár megoldást nyújt. Ilyen például az egészségügy, az ingatlankezelés, a gépi tanulás és látás, a mobil és webes alkalmazások, valamint a felhő alapú rendszerek. Csapatunk 13 fő teljes munkaidős munkatársból áll, főként fejlesztőkből. Még több infó rólunk és arról, hogy mivel foglalkozunk:

Jelentkezés

Czeiszing Erika

ügyvezető

Telefon: +36-1 385-1949
E-mail: [email protected]

Dr. Gulyás Gábor

ügyvezető

E-mail: [email protected]

Aktuális témáink

Gépi tanulás gyakorlati alkalmazásai

A manapság rendkívül népszerű mesterséges intelligencia, gépi tanulás és ChatGPT esetében fontosnak tartjuk, hogy ezeket az új technológiákat olyan formába öntsük, amivel gyakorlati hasznot jelentenek felhasználóik, és ügyfeleink számára. A gépi tanulási megoldások és fejlesztői megoldások kombinálásával komplett alkalmazásokat és megoldásokat szállítunk.

Az alábbiakban bemutatjuk néhány aktuális projektünket.

Az egyik legizgalmasabb projektünk egy arcfelismerésen alapuló innovatív vevőanalitikai és vagyonvédelmi megoldás kifejlesztése üzletek, illetve ingatlankezelő cégek számára. Ez a projekt számos gépi látási és képfeldolgozási kihívást tartalmaz (az arcfelismerésen túl), mint például vevőútvonalak és helyzet meghatározása, hőtérképek készítése, tevékenységelemzés. Ennek köszönhetően lehetőséget biztosít arra, hogy szakmai gyakorlatos hallgatóként részt vegyél az adatgyűjtés, adatelemzés és modellépítés folyamataiban.

Az LLM-ek (Large Language Models) és a ChatGPT alkalmazásai terén is végezünk kutatásokat, aktívan dolgozunk az első pilot projektek kivitelezésén. Ezek többféle projektet jelentenek, van köztük első vonalbeli ügyfélszolgálatos chatbot, de vannak más, izgalmasabb felhasználási területek is. Ha van kedved ezek megismerésében, formálásában részt venni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ahogy a DevOps a fejlesztés támogatásáról gondoskodik, szükség van a gépi tanulási műveletek támogatására is. Erre született meg az MLOps (Machine Learning Operations)! Részt veszünk egy nemzetközi projektben, amely az MLOps technológiákra koncentrál. A projekt során a „Tartás-Pajtás” nevű, gépi látásra épülő eszközt fejlesztjük, amelyet védőnők használnak a helyes testtartás elemzésére az általános iskolai szűrésben. Feladataink közé tartozik a gépi tanulási modellek teljesítményének monitorozása, hibáinak azonosítása és javítása, valamint az új modellek automatikus telepítésének megvalósítása. Ez egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy megismerd az MLOps eszközök és módszerek alkalmazását a valós használatban.

Webes ügyviteli rendszerek fejlesztése többféle technológiával (.NET, Microsoft Azure, JS keretrendszerek és PHP Laravel)

Ha érdekel a webfejlesztés világa, és szeretnél belelátni a legmodernebb technológiák alkalmazásába és az üzleti igények gyakorlati megvalósításába, akkor nálunk a helyed! Csapatunk a webes technológiákat első sorban olyan rendszerek fejlesztéséhez használja, amelyek cégeknek nyújtanak ügyviteli, vállalatirányítási megoldásokat, sokszor komplex problémákra ad elegáns, átgondondolt és megfelelően tervezett megoldásokat. Ízelítőként hadd meséljünk kicsit munkáinkról!

Lakáj.net saját fejlesztésű webes termékünk; egy új, felhő alapú társasházkezelő rendszer, melyet .Net-ben, Blazor használatával, Azure platformon fejlesztünk. Projektünk célja, hogy a társasházak kezelése gördülékenyebb és átláthatóbb legyen. Körülbelül két éve dolgozunk a termékünkön, és 2023-ban indítottuk el a piaci bevezetését. Ez egy kiváló lehetőség, hogy elsajátítsd a felhő alapú fejlesztést, a konténerizációt, és mélyebb betekintést nyerj a modern webes alkalmazások világába. A technológiai stack magában foglalja:

  • Serverless megoldások (Azure Functions) API eléréssel
  • Tenant login alapú hozzáférés (Azure AD)
  • Konténerizált kialakítás (Azure Kubernetes Services)
  • Dinamikus adatbázisok (NoSQL) CosmosDB alapon
  • Relációs adatbázisok a felhőben (Azure SQL)
  • Azure Storage, hozzáférésvédelem (KeyVault és APIM megoldások)
  • B2C federált hozzáférés biztosítása
  • WebAssembly alapú webapp megvalósítás

Emellett rendszeresen dolgozunk egyedi webes rendszereken, ahol full stack fejlesztést végzünk PHP backend-et használva, és szállítjuk így a kulcsrakész webes alkalmazásokat ügyfeleinknek. Alapvetően Laravelben dolgozunk, de nem kizárólag. Van más projektünk, ami WordPress-ben készült el, míg egy másik projektben NodeJS backend alapon fejlesztünk és üzemeltetjük a weboldalt.

Itt valódi tapasztalatot szerezhetsz a projektmenedzsment, a csapatmunka, valamint a full stack fejlesztés terén, és ha érdekel a DevOps, akkor is jó helyen jársz!

További termékeink és szolgáltatásaink

Stefánia Nyilvántartó Rendszer

Egyedi fejlesztésű alkalmazások

Lakáj Társasházkezelő Rendszer