1. Home
  2. Docs
  3. Társasház projekt
  4. Könyvelés
  5. Házipénztár

Házipénztár

A készpénzes be- és kifizetéseket kezelhetjük ebben a menüpontban.

Válasszuk ki a Házkezelő menüből, a Házipénztár menüpontot (1.). Legördülő menüből kiválaszthatjuk (2.), hogy a Bevételi bizonylatokat, vagy a Kiadási bizonylatokat szeretnénk kezelni a Pénztárbizonylatok (3.) oldalon. Új befizetés, vagy kiadás rögzítéséhez kattintsunk az Új pénztárbizonylat (4.) gombra.

Házipénztár

A megnyíló új ablakban válasszuk ki a Partnert (1.), majd töltsük ki az adatokat (2.). Ha több tételt is szeretnénk rögzíteni, kattintsunk az Új tétel (3.) gombra. Lehetőségünk van kinyomtatni a bizonylatot (4.), de választhatjuk azt is, hogy rögtön könyveljük, és utána nyomtatjuk. (5.)

Bevételi pénztárbizonylat készítése

Könyveléshez válasszuk a Könyvelés és nyomtatás (5.) gombot.

A megnyíló új ablakban értelemszerűen töltsük ki az adatokat (1.), majd kattintsunk a Könyvel (2.) gombra. A program megnyitja a nyomtatási nézetet, a könyvelt bevétel pedig bekerül a Naplófőkönyvbe.

Könyvelés

Figyelem!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ha szeretnénk áttekinteni a Házipénztár összes pénzforgalmát, válasszuk a Pénztárkönyv (1.) fület. A naptárban kiválasztott időszakra (2.) jeleníti meg az összes pénzforgalmat táblázatos formában. A táblázat alatt pedig összesíti is a kiadásokat és a bevételeket. (3.)

Itt is tudunk rögzíteni Új bevételi- (4.) vagy kiadási (5.) pénztárbizonylatot, a már leírt módon.

Pénztárkönyv

How can we help?