1. Home
  2. Docs
  3. Társasház projekt
  4. Társasházak kezelése
  5. Iktatás

Iktatás

Az iktatás és a dokumentum kezelés eltérő funkciók. Ha az iktatókönyvbe töltünk fel valamit, az csak ott lesz látható, a dokumentumokban nem. A postán érkezett dokumentumokat nem szükséges feltöltenünk, anélkül is iktathatjuk. A lényeg, hogy a beérkezett dokumentum ezáltal kap egy iktatószámot, ami alapján visszakereshető.

Válasszuk a Házkezelő menü Iktatás menüpontját. (1.) A megjelenő oldalon láthatjuk a már meglévő iktatókönyveket. (2.) Ha bárhol az iktatókönyv sorára kattintunk, egy információs ablak fog megjelenni (3.). Kattintsunk az Új iktatókönyv gombra (4.)

Iktatókönyv létrehozása

A megnyíló ablak a kezelt társasházat kínálja fel. (1.) Ha szükséges, a legördülő menüből tudunk másikat választani. Írjuk be az iktatókönyv nevét (2.), majd kattintsunk a mentés gombra (3.).

Az Iktatás menüben megjelent az új Iktatókönyvünk. Kattintsunk a Részletekre. (1.)

Vegyünk fel egy Új iktatókönyv évet (1.) Az új ablakban válasszuk ki a megfelelő évet (2.), majd kattintsunk a Mentés gombra (3.).

Iktatókönyv év felvétele

A mentés után megjelenik a felvett év. Kattintsunk mellette az Iktatásokra.

Iktatások

Az új ablakban válasszuk ki az Új főszámos iktatás (1.) gombot. Töltsük ki az újabb felugró ablakot (2.), majd kattintsunk a Mentés (3.) gombra.

Új főszámos iktatás

Ugyanilyen módon (Alszámos iktatások/Új alszámos iktatás) nyissuk meg az Új alszámos iktatás felvétele ablakot is. Ebben az ablakban nem csak az adatok megadására van lehetőség (1.), hanem szükség szerint fel is tölthetjük az iktatni kívánt dokumentumot (2.). Végül kattintsunk a Mentés (3.) gombra.

Új alszámos iktatás felvétele

How can we help?